Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
736
736

«Називала українців нацистами» – ще двох прибічників РФ виявили на Дніпропетровщині

«Називала українців нацистами» - ще двох прибічників РФ виявили на Дніпропетровщині

На Дніпропетровщині виявили ще двох прибічників РФ. Вони виправдовували збройну агресію РФ у соцмережах, їм повідомлено про підозру, інформує Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру двом громадянам за фактами виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України, глорифікації її учасників (ч.ч. 2, 3 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, жителька Кривого Рогу, використовуючи власний акаунт у соціальній мережі, неодноразово поширювала дописи антиукраїнського спрямування. Жінка у своїх постах називала українців «нацистами», бажала успіхів російським військовим у «визволенні від фашизму», а в коментарях возвеличувала президента РФ.

Наразі до підозрюваної застосовано запобіжний захід – тримання під вартою.

Також викрито мешканця Кам’янського району, який під публікаціями проросійських Інтернет-спільнот поширював коментарі з виправдовуванням злочинів військових країни-агресора та називав війну «спеціальною військовою операцією».

Ще двох прибічників РФ виявили на Дніпропетровщині

«Називала українців нацистами» - ще двох прибічників РФ виявили на Дніпропетровщині

«Називала українців нацистами» - ще двох прибічників РФ виявили на Дніпропетровщині

Висновками судових експертиз підтверджено наявність у висловлюваннях підозрюваних виправдовування, заперечення збройної агресії РФ проти України та глорифікації її учасників.

Ще новини Дніпропетровщини: Затримано ворожого інформатора, який збирав розвіддані про оборону Дніпропетровщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×