Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2099
2099

[:ru]Не успели: под Кривым Рогом пенсионер утонул в выгребной яме[:ua]Не встигли: під Кривим Рогом пенсіонер потонув у вигрібній ямі[:]

[:ru]Не успели: под Кривым Рогом пенсионер утонул в выгребной яме[:ua]Не встигли: під Кривим Рогом пенсіонер потонув у вигрібній ямі[:]

[:ru]Недалеко от Кривого Рога произошла трагедия – мужчина утонул в выгребной яме в своем дворе, передает Nikopolnews, ссылаясь на ГУ ГСЧС в Днепропетровской области.

11-го июля в 11:19 в Службу спасения «101» поступило сообщение от сотрудников Национальной полиции о том, что в выгребную яму, которая находится на территории частного домовладения, упал мужчина. Событие произошло на улице Школьная села Сергеевка Криворожского района.

По указанному адресу сразу направлены дежурные отделения 41-й государственной пожарно-спасательной части 3-го государственного пожарно-спасательного отряда Главного управления ГСЧС Украины в Днепропетровской области.

Прибыв на место происшествия, чрезвычайники установили, что в выгребной яме находится мужчина без признаков жизни.

Сотрудники Службы спасения с помощью пожарного лома и кувалды разобрали верхнюю части конструкции выгребной ямы и с помощью спасательной веревки изъяли тело мужчины 1951 года рождения на поверхность.

К месту происшествия привлечено 4 человека личного состава и 1 единица специальной техники Главного управления.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

Возле Апостолово утонул мужчина

В Кривом Роге утонул ребенок, еще двоих детей спасают

В Кривом Роге на шахте погиб горняк[:ua]Неподалік Кривого Рогу сталася трагедія – чоловік потонув у вигрібній ямі у своєму дворі, передає Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

11-го липня о 11:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від співробітників Національної поліції про те, що до вигрібної ями, яка знаходиться на території приватного домоволодіння, впав чоловік. Подія трапилась на вулиці Шкільна села Сергіївка Криворізького району.

За вказаною адресою відразу направлено чергове відділення 41-ої державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце події надзвичайники встановили, що у вигрібній ямі знаходиться чоловік без ознак життя.

Співробітники Служби порятунку за допомогою пожежного лома та кувалди розібрали верхню частини конструкції вигрібної ями та за допомогою рятувальної мотузки вилучили тіло чоловіка 1951 року народження на поверхню.

До місця події залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю спеціальної техніки Головного управління.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

Біля Апостолово потонув чоловік

У Кривому Розі потонула дитина, ще двох дітей рятують

У Кривому Розі на шахті загинув гірник[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×