Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1687
1687

Не знала, що вагітна: у Кам’янському 20-річна жінка несподівано для себе народила доньку

Не знала, що вагітна: у Кам’янському 20-річна жінка несподівано для себе народила доньку

У Кам’янському лікарі «швидкої» прийняли пологи у 20-річної жінки. На той момент, коли у неї вже почалася родова діяльність, вона заперечувала, що вагітна. Про цей дивний випадок розповіла медик Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

Незвичайний виклик надійшов  до центральної оперативної диспетчерської 103 із м. Камʼянське о 12.57. Чоловік викликав для своєї дружини швидку допомогу з приводом: болі в животі, здуття, – розповідає Лариса Буданцева

На виклик прибула бригада Центральної підстанції Камʼянської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в складі фельдшера Тропка Дмитра і водія Комишного Михайла.

По прибуттю було зʼясовано, що у жінки 20 років зранку, годин з 7-ми зʼявилися болі в животі, які вона пояснила загостренням виразкової хвороби шлунку. Вагітність пацієнтка заперечувала, але на той момент у жінки вже були перейми і пологи в ходу.

Фельдшер швидко розібрався, прийняв пологи і народилась без ускладнень здорова доношена дівчинка, вагою 3 кг. Мати і дівчинку госпіталізовано в 9 пологовий будинок м. Камʼянське.

Породілля не знала, що вагітна: у Кам’янському лікарі «швидкої» прийняли пологи у 20-річної жінки

Так несподівано у трирічного малюка зʼявилась маленька сестричка, а у батька і мами друга дитинка. Здоровʼя їм і Миру. А екстрена медична допомога завжди на варті вашого життя і здоровʼя! – йдеться у повідомленні

Ще новини Дніпропетровщини: У Кам’янському відкрили новий, сучасний театр ляльок – відремонтували стару будівлю (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×