Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1641
1641

Негода накоїла лиха: в Покрові, Кривому Розі і Дніпровському районі рятувальники усували наслідки

Негода накоїла лиха: в Покрові, Кривому Розі і Дніпровському районі рятувальники усували наслідки

Негода накоїла лиха 8 червня на Дніпропетровщині. В Покрові, Кривому Розі і Дніпровському районі рятувальники усували наслідки буревію, передає Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

8-го липня, внаслідок погіршення умов у вигляді дощу та грози, до Служби порятунку «101» надходили повідомлення про необхідність залучення рятувальників до надання допомоги по розпилу та прибирання аварійних дерев.

Так о 17:25 на вулиці П’ятихатки села Миколаївка Дніпровського району, на легковий автомобіль впало дерево. До місця виклику вирушили рятувальники міста Кам’янське у складі чергового відділення. По прибуттю до місця події співробітники ДСНС встановили, що на даху легкового автомобіля «ВАЗ-2109» знаходиться аварійне дерево. За допомогою бензопили рятувальники розпили та прибрали дерево з легковика.

О 18:30 на вулиці Партизанській міста Покров Нікопольського району, дерево впало на проїжджу частину дороги. Прибувши до місця виклику, надзвичайники міста Покров за допомогою бензопили розпилили та прибрали одне дерево.

У місті Кривий Ріг на вулиці Каткова Інгулецького району, аварійне дерево перешкодило в’їзду транспорту до лікарні. По прибуттю до місця виклику рятувальники розпили та прибрали аварійну гілку.

О 20:30 за межами села Степове Дніпровського району співробітники місцевої пожежної команди здійснили виїзд на прибирання аварійних дерев. За допомогою бензопили було розпиляно та прибрано 3 дерева з проїжджої частини дороги.

До надання допомоги залучено 18 співробітників особового складу та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Негода накоїла лиха: в Покрові, Кривому Розі і Дніпровському районі працювали рятувальники: фото

1

2

3

5

6

7

4

8

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×