Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2194
Без категорії
2194

Обережно! На Дніпропетровщині шахраї створили фейковий сайт державного органу

На Днепропетровщине мошенники

Обережно! На Дніпропетровщині шахраї створили фейковий сайт Держспожив служби і виманюють у користувачів гроші. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на справжній сайт відомства.

Зазначається, що до головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області звернулась громадянка. Вона поскаржилась на те, що при спробі оформити скаргу нібито на сайті Держпродспоживслужби їй висвітилось діалогове вікно, скориставшись яким, вона отримала консультацію щодо свого питання. Далі, їй було запропоновано укласти договір про надання послуг, на що вона погодилась, особисто підписавши його. Та сплатила за цим договором певну суму.

У Держспоживслужбі звертають увагу громадян:

  • Офіційний сайт Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області: https://dp.dpss.gov.ua містить повну та доступну інформацію про складання письмового електронного звернення споживача, адресу розташування установи, контактні телефони та посилання на офіційну електронну пошту.
  • На вищезазначеному сайті відсутні будь-які діалогові вікна та посилання на інші організації, які б мали право надавати консультації від імені Держпродспоживслужби.

Головне управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області застерігає громадян від співпраці із сайтами-двійниками та закликає бути пильними.

Наразі інформацію про шахрайські дії передано до правоохоронних органів, триває розслідування.

Увага! Шахраї діють від імені благочинного Нікополя ПЦУ

Обережно, ботулізм у Нікополі! Троє їли рибу з торгівельного павільйону – дівчина в лікарні

У Нікополі орудують шахраї: як працює схема

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×