Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2339
2339

Обстріл Нікополя і масштабна атака Павлограда – важкий день на Дніпропетровщині 1 травня

Обстріл Нікополя і масштабна атака Павлограда – важкий день на Дніпропетровщині 1 травня

Понеділок 1 травня став важким днем для Дніпропетровщини. Окупанти здійснили обстріл Нікополя. Павлоград оговтується від масштабної нічної атаки, передає Nikopolnews.

Сьогодні ворог накрив Нікопольщину з важкої артилерії. Окупанти вдарили по самому Нікополю, понівечили приватний будинок, господарську споруду та електромережі. На щастя, люди неушкоджені.

Щодо наслідків ракетного удару по Павлоградському району. 34 постраждалих, з них 5 дітей. В реанімації залишається двоє жінок 45 та 55 років.

За оновленими даними, в Павлограді внаслідок атаки пошкоджено 24 багатоповерхівки, 80 приватних будинків, 7 автівок. Понівечено 5 шкіл, стільки ж дитсадків та магазинів, амбулаторію, банківську установу, гуртожиток. Є перебої з електропостачанням.

У Вербківській громаді понівечено понад півсотні приватних будинків. Також – школа, дитсадок. В Межиріцькій ТГ пошкоджень зазнали два заклади освіти, будинок культури, дитсадок. В Юрʼївській – медзаклад.

Вкрай важкий день. Черговий злочин росіян. Винні у всіх злочинах будуть покарані, написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук

Ще новини Дніпропетровщини: Поліція показала фото наслідків ракетного обстрілу Павлограда

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×