Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
612
612

Обстріл Нікопольщини і атака на Дніпро – четвер на Дніпропетровщині був важким

Обстріл Нікопольщини і атака на Дніпро – день на Дніпропетровщині був важким

День 17 листопада на Дніпропетровщині був непростим. Окупанти здійснили ракетну атаку на Дніпро і обстріл Нікопольщини. Підсумки четверга підбив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Микола Лукашук розповів, що вдень було зафіксовано прильоти російських ракет у двох районах Дніпра. Окупанти завдали ударів по промисловому та приватному підприємствам. 23 людини постраждали, серед яких – дівчинка-підліток 15 років. Найстаршій пацієнтці – 83, в жінки інфаркт. Люди дістали різних ушкоджень, здебільшого це – порізи, струс мозку. Нині 9 постраждалих залишаються в медзакладах.

Троє осіб врятовані підрозділами ДСНС. Ще 50 людей рятувальники вивели в безпечне місце з території промислового підприємства, на яке прийшовся один з ударів.

На щастя – без загиблих.

У Дніпрі внаслідок ворожих атак в різних районах пошкоджено близько півтора десятка багатоповерхівок, три двоповерхові будівлі, частково зруйновано приватний будинок і ще один пошкоджено. Понівечено школу, коледж, з десяток автівок, причепи, громадський транспорт та контактні мережі, газогін. Рятувальники загасили одну пожежу.

Дякую фахівцям всіх служб, які сьогодні були задіяні в ліквідації наслідків обстрілів. Дякую лікарям, які надали допомогу пораненим, сказав Микола Лукашук.

За уточненою інформацією, внаслідок нічної атаки по Нікополю травмовано 20-річного хлопця. Він дістав ушкодження ноги. Загрози його життю немає, постраждалий лікується амбулаторно.

Щодо інших районів Дніпропетровщини: вдень окупанти з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Минулося без постраждалих.

З хороших новин: співробітники ДТЕКу повернули світло 6 тисячам родин у Нікополі після нічного обстрілу. Живлення насосної станції також відновлено. Вдячний фахівцям компанії за таку оперативну і злагоджену роботу, – розповів голова облради.

Злість на окупантів переповнює. Але маємо тримати себе в руках. В нас один шлях, і цей шлях – до Перемоги. Працюємо, допомагаємо ЗСУ, віримо в Президента і разом – до спільної мети, – додав він.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×