Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
583
583

15 листопада окупанти обстріляли Нікопольщину, вдарили ракетами по Кривому Рогу, накрили вогнем Синельниківський район

15 листопада окупанти обстріляли Нікопольщину, вдарили ракетами по Кривому Рогу, накрили вогнем Синельниківський район

Важкий день 15 листопада на Дніпропетровщині. Окупанти обстріляли Нікопольщину, вдарили ракетами по Кривому Рогу, накрили вогнем Синельниківський район. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Сьогодні росіяни поцілили ракетами по об’єкту енергетичної інфраструктури у Кривому Розі. Є масштабні руйнування. Також знеструмлено чотири шахти. Під землею були 566 шахтарів, нині всіх вже підняли на поверхню.

В «Укренерго» повідомили про екстрені відключення світла по всій країні через масовані ракетні удари. Щодо нашої області: без електропостачання – громади у Нікопольському, Синельниківському, Криворізькому, Дніпровському районах. Енергетики, екстрені служби, ОВА та органи місцевого самоврядування роблять все, щоб стабілізувати ситуацію. Наразі вона контрольована. Електропостачання вже вдалося відновити у Верхньодніпровську, Першотравенську, Петропавлівській, Глеюватській, Брагинівській громадах.

Три ракети над областю наші сили ППО збили. Попередньо – це були Калібри і Х-101.

15 листопада окупанти обстріляли Нікопольщину, вдарили ракетами по Кривому Рогу, накрили вогнем Синельниківський район

Окрім цього, вдень окупанти вдарили з «Градів» по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Є постраждалий – це чоловік 1969 року народження. В нього уламкові ураження, постраждалому надано медичну допомогу.В громаді пошкоджено два приватні будинки, господарську споруду, електромережі.

Пообіді під обстріл потрапила і Великомихайлівська громада у Синельниківському районі. Було пошкоджено лінію електропередач, що призвело до зупинки насосної станції. Наразі і електро-, і водопостачання в громаді відновлено.

Внаслідок перепаду напруги у системі енергоживлення у Дніпрі сьогодні стався збій в роботі територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення населення. Роботу системи оперативно відновлено.

Росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Вже не вперше, бо армія рф – нелюди. Про це знатимуть і пам’ятатимуть всі покоління українців. Росіяни за все заплатять. Зберігаємо спокій і допомагаємо ЗСУ. Програш росії – неминучий. Україну – не зламати, – написав Микола Лукашук.

Джерело

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×