Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2653
2653

Один із найважчих днів на Дніпропетровщині – Лукашук про ситуацію в області 2 квітня

Як пройшов день 10 квітня у Дніпропетровській області, розповів Микола Лукашук

За словами голови обласної ради Миколи Лукашука, субота 2 квітня стала одним із найважчих днів для Дніпропетровщини за останні 38 діб. Про це він заявив у своєму вечірньому зверненні, передає Nikopolnews.

Сьогодні окупанти двічі обстріляли Павлоградський район – по обіді, а потім ще ввечері. Ракети влучили у залізничні колії, вантажні вагони, контактні мережі. Одна жінка зазнала ушкоджень. Через вибухи в житлових будинках вибило шибки. Нині комунальні служби працюють над ліквідацією наслідків обстрілу, мають впоратися упродовж кількох днів.

Окрім цього, сталася трагедія у Криворізькому районі. Батько та син загинули внаслідок вибуху боєприпасу, який вони знайшли та принесли додому.

Тому закликаю громадян запам‘ятати раз і назавжди: не можна брати до рук підозрілі предмети, а там паче кудись їх переносити! Ця легковажність може коштувати вам життя. Знайшли боєприпаси чи схожі на них речі – телефонуйте до поліції та ДСНС!  – закликав Лукашук.

Також сьогодні отримав кілька звернень стосовно затору на Павлоградський трасі біля міста Підгородне. Там була затримка перед одним з блокпостів. Це пов’язано із тим, що до Дніпра приїжджають люди з регіонів, де ведуться активні бойові дії. Станом на сьогоднішній день в області перебуває близько 33 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Тому прошу з розумінням ставитися до великої кількості автівок на дорогах і можливих заторів. Наразі ж проїзд Павлоградською трасою вільний, – повідомив голова облради.

Він запевнив, що до роботи повертаються великі промислові підприємства області. Всі усвідомлюють важливість підтримки економіки в умовах війни.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×