Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
555
555

Офіцер з рідної для Нікополя 93 бригади розповів про знищення елітної російської дивізії

Офіцер з рідної для Нікополя 93 бригади розповів про знищення елітної російської дивізії

Офіцер з рідної для Нікополя 93 бригади «Холодний Яр» Андрій Ніколайчук розповів про фактичне знищення елітної російської дивізії, якою так пишався ворог, передає Nikopolnews.

За словами Ніколайчука, розпіарена пропагандистськими кремлівськими ЗМІ Кантемирівська дивізія після вторгнення в Україну фактично припинила своє існування. Про це офіцер управління механізованого батальйону 93-ї окремої механізованої бригади розповів в ефірі Радіо НВ.

«Могутність російської армії перебільшена, воюють вони, як і за Радянського Союзу, вибачте за такий вислів, м’ясом. Тобто, кидаючи в бій якнайбільше техніки, людей і намагаючись взяти не тактичними прийомами, а кількістю», — розповів Ніколайчук про тактику окупантів.

За словами офіцера, росіяни на лінії фронту використовували максимум різних підрозділів.

«ПВК тут були, «ополченці» тут були, десантники російські та морські піхотинці навіть. Ось із таких пафосних, скажімо, це Кантемирівська дивізія була. І дуже-дуже сумно їй. Ми маємо відомості про те, що за технікою – вона майже вже не існує, за новітніми зразками, які у них були. Велика кількість відмовників – до 60% складу особового складу підрозділу відмовляється йти в бій проти ЗСУ. Тобто це дуже хороша для нас новина», — підсумував офіцер з 93-ї бригади.

Також він розповів про загальний хід війни в Україні. Детальніше дивіться у відео нижче.

Елітній Кантемирівській дивізії дуже сумно. Її вже майже не існує – Андрій Ніколайчук, Холодний ЯрЕлітній Кантемирівській дивізії дуже сумно. Її вже майже не існує – Андрій Ніколайчук, Холодний Яр
To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×