Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2675
2675

Окупанти обстрілюють села на межі Дніпропетровської і Херсонської областей

Окупанти обстрілюють села на межі Дніпропетровської і Херсонської областей

Окупанти систематично обстрілюють села, що знаходяться на межі Дніпропетровської і Херсонської областей. Про бойові дії в цьому районі повідомляють місцеві мешканці і голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Вілкула, лінія фронту зараз проходить на території Херсонської області. З цієї території орки мають можливість дострілювати «Градами» до кордону Херсонської області і Криворізького району. 11 квітня мали місце обстріли сіл Трудолюбівка, Мар’янське, Нововоронцовка та деяких інших.

Про те, що в зазначених громадах неспокійно, пишуть і мешканці Нововоронцовської ОТГ. Тут була неспокійною ніч на 11 квітня, обстріли продовжилися і вдень. Зокрема, обстріляли село Осокорівка.

За словами представника Нововоронцовської громади Дмитра Бурлая, лінія фронту залишилася фактично не змінною. На блокпостах рашисти не пропускають жодне авто. Ні в сторону окупації, ні з окупованої території.

По лінії фронту йдуть бойові дії. Рух по трасі Високопілля-Кавун небезпечний для життя, – попередив Дмитро Бурлай.

А у Генштабі ЗСУ зазначають, що противник не полишає спроб закріпитись на адміністративних кордонах Херсонської області. Ворог проводить поповнення регулярних втрат в живій силі та техніці. Намагається забезпечити живучість власних пунктів управління.

Що відбувається на лінії фронту – у Нововоронцовській ОТГ

Нововоронцовку на кордоні з Дніпропетровщиною хаотично обстрілюють

Поруч з Енергодаром вздовж берега окупанти риють траншеї та встановлюють «Гради»

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×