Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2215
2215

Окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині: є руйнування на декількох вулицях

Окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині: є руйнування на декількох вулицях

Окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині 24 червня: є руйнування на декількох вулицях. Про це повідомив, підбиваючи підсумки дня, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Протягом дня окупанти обстріляли Велику Костромку, що у Криворізькому районі. Населений пункт піддається ворожим атакам щодня. Сьогодні там було пошкоджено будівлі одразу на декількох вулицях, перебито лінії електропередач. Наразі електропостачання вже відновлено. З людей ніхто не постраждав.

Обстрілів інших районів області не зафіксовано.

Щодо комендантської години на Дніпропетровщині. Як вже повідомляв очільник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, у Дніпрі та Кам‘янському із завтрашнього дня обмеження діятимуть на годину менше – з 00:00 години до 05:00 ранку.

Рішення пов‘язано із тим, що безпекова ситуація в цих містах є більш стабільною, ніж в інших районах регіону (наприклад, у Криворізькому чи Синельниківському).

Зменшення тривалості комендантської години дозволить подовжити тривалість руху громадського транспорту і відновити роботу третьої зміни на промислових підприємствах. Обласна рада, обласна військова адміністрація роблять все, щоби економіка Дніпропетровщини працювала, працювала на Перемогу, – пояснив Микола Лукашук.

Він також розповів, що за чотири місяці повномасштабної війни на Дніпропетровщині внаслідок російської агресії загинула 21 людина. Ворог випустив по області близько 160 ракет. За дуже приблизними підрахунками прозвучало півтисячі сигналів повітряної тривоги.

Іноді думаєш, що це страшний сон. Втім, на жаль, це наші реалії. Але Перемога обов’язково буде. Україна вистоїть і подолає російських окупантів. Віримо в Збройні сили і в Президента. Слава всім героям, які мужньо захищають країну! – резюмував Микола Лукашук.

Окупанти обстріляли село на Дніпропетровщині: є руйнування на декількох вулицях

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×