Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
27389
27389

«Орки продовжують тактику випаленої землі» – Вілкул про ситуацію у Кривому Розі і на Криворізькому напрямку фронту

«Знищили 63-х окупантів, вертольоти і літак» - Вілкул про наступ ЗСУ на Криворізькому напрямку фронту

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про ситуацію у Кривому Розі і Криворізькому напрямку. Вона залишається напруженою, вчора був важкий день, передає Nikopolnews.

Ніч і день 25 травня видалися на Криворізькому напрямку тривожними. Всю ніч ворог вів обстріл по всій лінії зіткнення. А у Криворізькому районі було обстріляно Широківську громаду в районі села Кошове та околиці міста Апостолове. Жертв немає.

О 4.50 ранку 25 травня були прильоти трьох крилатих ракет на територію одного із промислових підприємств у Кривому Розі. Розумію, що всім цікаві деталі, але повідомити їх не можу. Що нам важливіше – реальна безпека чи зайва інформація та піар? Тому про ракетні удари, про влучення чи непотраплення, про роботу наших ППО говорити нічого не буду. Це може скоригувати ворога і завдати шкоди нашій системі безпеки. Тому я цього ніколи не зроблю, і закликаю всіх, хто володіє подібною інформацією, цього не робити. Можу сказати одне – руйнування є, але, дякувати Богу, ні загиблих, ні поранених – немає, – запевнив Вілкул.

Він розповів, що вдень продовжились обстріли Криворізького району. Під удари артилерії потрапили Мар’янське та Велика Кострома. Пошкоджено дитячий садок, церкву, житлові будинки. На лінії зіткнення (на території Херсонщини – від ред.) ворог вів обстріли в районах Нововоронцовки, Добрянки, Осокорівки, Новоолександрівки, Трудолюбівки та Новопавлівки. Також під обстріл потрапив населений пункт Твердомедово біля Білої Криниці. Тяжкі поранення отримав мирний житель, він доставлений до Кривого Рогу і за його життя борються лікарі.

Орки продовжують тактику випаленої землі та залякування. Б’ють свідомо по мирним населеними пунктам та об’єктам.

Але жодним обстрілом ворогові нас не залякати. Усі частини ЗСУ перебувають на своїх позиціях та успішно виконують поставлені завдання. Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому районі знаходиться під повним контролем наших збройних сил та Військової адміністрації, – запевнив Олександр Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×