Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2117
2117

На Дніпропетровщині п’яні батьки втрапили в ДТП: постраждала 9-річна дитина

На Дніпропетровщині п’яні батьки втрапили в ДТП: постраждала 9-річна дитина

На Дніпропетровщині п’яні батьки втрапили в ДТП: постраждала 9-річна дитина. Внаслідок аварії четверо постраждалих – серед них дитина.

Про це повідомляють медики, передає Nikopolnews.

Подія сталася у Новомосковському районі.

За словами медика «швидкої» Тетяни Пивоварової, до Центральної оперативної диспетчерської м. Дніпро надійшов виклик з приводу “ДТП” (з кількістю постраждалих більше 3-х осіб) на дорозі біля одного з селищ Губиниської ОТГ Новомосковського району. Туди  негайно виїхали 2 фельдшерських бригади Новомосковської станції ЕМД у складі фельдшера з МНС Тетяни ШЕВЧЕНКО та водія Віктора ЛАПШИНА, фельдшера з МНС Тетяни УСТИМЕНКО та водія Анатолія АРБУЗОВА.

п’яні батьки втрапили в ДТП

На Дніпропетровщині п’яні батьки втрапили в ДТП

По приїзду на місце виклику встановлено, що внаслідок зіткнення 2-х легковиків, один з яких перекинувся на дах. Постраждали четверо людей – водій одного з  автомобілів та родина з 3-х осіб (батько, мати та їх 9-річна донька) – мешканці одного із сіл.

Засмучує те, що найбільше травмувалась дитина, яка їхала в машині разом з нетверезими батьками. Про батьківську відповідальність тут промовчимо, – пише Тетяна Пивоварова

Всім постраждалим бригадами ЕМД вчасно була надана допомога, – знеболення, венозний доступ, транспортна іммобілізація, асептична обробка саден. Троє постраждалих, включно з дитиною, були госпіталізовані до КП ” Новомосковська ЦРЛІЛ” у середньо важкому стані. Крім матері дитини, яка відмовилась від госпіталізації з діагнозом “Садно лоба. Алкогольне сп’яніння”.

Згодом постраждалу дитину з діагнозом “ЗЧМТ. Струс головного мозку”  у супроводі батька до КП “РМЦРЗ” ДОР” транспортувала бригада ЕМД Новомосковської станції у складі фельдшера з МНС Галини ЗОЗУЛІ та водія Євгена АЛДОШКІНА.

Бажаємо дитині якнайшвидшого одужання, а її батькам  – здорового глузду та відповідальності за дітей. Дякуємо бригадам ЕМД за злагоджену роботу та відданість професії, – написала медик

Ще новини Дніпропетровщини: Переходила колію в навушниках: на Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу