Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
1530
1530

Переходила колію в навушниках: на Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг

Переходила колію в навушниках: на Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг

На Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг. Дівчинка-підліток переходила залізничну колію в навушниках і не помітила небезпеку.

Подія сталася у Кам’янському.

Про неї повідомила медик «швидкої» Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

Нічого не міняється, ніяких висновків ні батьки, ні їх діти не роблять. Щоб підліток зрозумів, що переходити залізничну колію в навушниках категорично заборонено і безпечно для життя, треба або загинути, або стати глибоким інвалідом, – каже Лариса Буданцева

На Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг

Медикиня розповіла, що вчора о 07:32 до Центральної обласної диспетчерської 103 із м. Кам’янське надійшов виклик про залізничну травму – дівчина поп під поїзд. На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Центральної підстанції  обласного центру ЕМД та МК у складі фельдшерів Бацко Богдана, Бульби Богдана і водія Петра Невкипілого.

на Дніпропетровщині дитина потрапила під потяг

На місці виявлено, що дівчина 16 років переходила залізничну колію в навушниках і потрапила під потяг. Екстрену медичну допомогу надано в повному обсязі і з діагнозом: «Відкрита ЧМТ. Перелам основи черепу. Перелам кісток тім’яної ділянки справа. Кома» транспортовано на апаратному диханні і госпіталізовано до КП «РМЦРЗ»ДОР м. Дніпро у вкрай важкому стані.

Бригада спрацювала якісно і злагоджено. Дякуємо Вам, – написала Лариса Буданцева

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині чоловік вдарив у живіт вагітну дружину: 9-місячний плід завмер

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×