Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7438
7438

“Під сигнали повітряної тривоги”: як пройшла ніч 21 квітня на Дніпропетровщині

"Під сигнали повітряної тривоги": як пройшла ніч 21 квітня на Дніпропетровщині

Очільники області Микола Лукашук і Валентин Резніченко, розповіли, як пройшла ніч 21 квітня на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews.

В цілому ситуація в регіоні контрольована. Окупантів в області немає, запевнив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Він розповів, що внаслідок вчорашнього обстрілу території Криворізького району було пошкоджено лінію електропередач та один об‘єкт інфраструктури – в будівлі вибило вікна. Обійшлося без загиблих чи постраждалих. Зараз фахівці вже відновили електропостачання. (нагадаємо, окупанти обстріляли Зеленодольську громаду).

Сьогодні православні християни відзначають Чистий четвер. Друзі, вітаю вас зі святом! Завжди тримайте чистими свої думки та помисли. А наші ЗСУ обов’язково вичистять Україну від окупантів! – сказав Микола Лукашук.

Ситуація контрольована: як пройшла ніч 21 квітня на Дніпропетровщині, розповів Микола Лукашук

Ніч пройшла під сигнали повітряної тривоги. Окупанти обстріляли  з «Ураганів» Зеленодольськ. Людей та будинки не зачепило. Влучили по комунікаціям і залишили місто без світла та води. На цю годину фахівці все поновили – вода та електрика є. Зараз у нас все нормально,розповів начальник військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

"Під сигнали повітряної тривоги": як пройшла ніч 21 квітня на Дніпропетровщині

«Ніч пройшла більш-менш спокійно» — Валентин Резніченко про ситуацію на Дніпропетровщині

«Ніч була тривожною, є руйнування» — Валентин Резніченко про ніч 19 квітня на Дніпропетровщині

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×