Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
458
458

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками (фото)

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками (фото)

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками. Про це повідомляє поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Зазначається, що родина  довгий час мешкала на прифронтовій території. Але остаточною крапкою у прийнятті  важливого рішення  стало влучання у сусідній будинок ворожої ракети, яка знищила будівлю вщент.

4 листопада поліцейські офіцери громади Новомосковського районного відділу поліції  Володимир Гужва та  Ігор Волобуєв повернулися  із чергового  рейсу з Донеччини. Із собою у безпечне місце вони забрали маму з двома хлопцями, меншому з яких – Тимурчику, два рочки.

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками

Попередня успішна  евакуація жителів сусіднього села – бабусі з двома  онуками та їхньою  вагітною мамою, яких вивезли у липні   цього року, дала родині сили прийняти важке рішення – покинути рідний дім.  Вони дізналися про гуманітарні рейси, які здійснюють поліцейські Дніпропетровщини. Аби діти більше не жили у постійному страху та не страждали від атак окупантів,  матір хлопчиків звернулася  до правоохоронців по допомогу. Поліцейські обговорили деталі виїзду та забрали родину  із зони обстрілів до безпечного місця – мама вирішила залишитися та влаштувати своє життя на території Дніпропетровської області.

Поліцейські Дніпропетровщини, ризикуючи життям, евакуюють цивільних

Поліцейські Дніпропетровщини евакуювали з українського Нью-Йорка маму з двома дітками

Поліція і надалі надаватиме допомогу з евакуацією людей із прифронтових зон. Особливо важливо зараз – убезпечити дітей та людей поважного віку, – йдеться у повідомленні поліції

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×