Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
170
170

Польща допоможе Дніпропетровщині: дрони, транспорт, медичне обладнання, генератори

Польща допоможе Дніпропетровщині: дрони, транспорт, медичне обладнання, генератори

Республіка Польща допоможе Дніпропетровщині. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Лукашук розповів, що сьогодні мав честь долучитися до зустрічі з Маршалом Нижньосілезького воєводства Цезарієм Пшибильським та головою регіонального Сейміку Нижньосілезького воєводства Анджеєм Ярохом в режимі онлайн. Також запросили представників головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, оперативного командування «Схід», Національної гвардії України, керівництво медзакладів Дніпропетровщини і народних депутатів.

Польща допоможе Дніпропетровщині: дрони, транспорт, медичне обладнання, генератори

Говорили про найбільші потреби, які нині має наш регіон: що необхідно військовим, рятувальникам, працівникам медичних установ. Йшлося про:

  • засоби зв‘язку для військових;
  • дрони;
  • транспортні засоби;
  • медичне устаткування;
  • спецодяг для лікарів;
  • генератори та тощо.

Дніпропетровська обласна рада підготувала перелік необхідних позицій. Цей перелік ми передали пану Маршалу, сподіваючись на підтримку Нижньої Сілезії.

Дружба з польськими партнерами завжди була дуже цінною для нас, тим паче цінною вона є зараз. Наші друзі запевнили, що плідна співпраця продовжиться. Попередньо обговорили можливості передачі польською стороною 30 машин, які зможуть використовуватися і на фронті, і в тилу, – написав Лукашук.

У Дніпрі люди вийшли на мітинг біля зруйнованого армією рф будинку – чого вимагають (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×