Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1570
1570

На Дніпропетровщині під час гри в баскетбол помер 26-річний хлопець

На Дніпропетровщині під час гри в баскетбол помер 26-річний хлопець

На Дніпропетровщині стався трагічний випадок. Під час гри в баскетбол помер 26-річний хлопець. Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф Радія Шевченка, передає Nikopolnews.

Трагічний випадок стався в Університеті імені Альфреда Нобеля у Дніпрі, де проходила гра. Під час гри 26-річний хлопець впав і втратив свідомість.

Було викликано «швидку», і до місця випадку направлена найближча вільна бригада. По приїзду виявлено людину без ознак життя, розпочато СЛР, на стрічці ЕКГ була асистолія, що виключає можливість використання дефібрилятора.

Попри зусилля людей, що були поруч, та бригади медиків, на жаль, врятувати гравця не вдалося.

На жаль, в даному випадку у бригади не було можливості використати дефібрилятор. Але за статистикою серед причин «молодих» смертей переважають серцево-судинні причини, зокрема раптові порушення ритму, тому дуже важливо, щоб навчальні заклади були обладнані автоматичними дефібриляторами, а персонал та студенти навчені елементарним навичкам СЛР, тому що життя людини може бути врятоване, якщо розпочати заходи по реанімації ще ДО приїзду бригади ШМД. Сказати, що це прикрий випадок-нічого не сказати! Це величезне горе, втратити рідну людину. А для лікарів – втратити пацієнта-це чергова рана на серці. Співчуваю… – прокоментувала подію медик Зоя Гриценко

Інші новини Дніпропетровщини:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×