Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
511
511

Посварився з дружиною і вчинив самоспалення: на Дніпропетровщині медики рятували пенсіонера

Посварився з дружиною і вчинив самоспалення: на Дніпропетровщині медики рятували пенсіонера

На Дніпропетровщині медики рятували 68-річного пенсіонера, який підпалив себе через сварку з дружиною.

Подія сталася в одному із селищ міста Кам’янське. Про неї розповіла медик «швидкої» Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

Психо-емоційний стан людей, мабуть, дійшов до краю, якщо вони вчиняють таке, – написала працівниця «екстренки»

На Дніпропетровщині медики рятували пенсіонера

Вона розповіла, що до Центральної обласної диспетчерської 103 із м. Кам’янське, одного із селищ, надійшов виклик про суїцидальну спробу чоловіка через самоспалення. На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Південної підстанції  обласного центру ЕМД та МК у складі фельдшерів Доброгорського Едуарда і Котенко Марини і водія Яцена Вячеслава.

Посварився з дружиною і вчинив самоспалення: на Дніпропетровщині медики рятували пенсіонера

Через 10 хвилин бригада прибула в селище і на місці було з’ясовано, що чоловік віком 68 років посварився з дружиною, взяв каністру з бензином, вилив на себе і підпалив. Жінка самостійно загасила полум’я за допомогою води, але в результаті: «Термічні опіки полум’ям всього тіла ІІ-ІІІ ст. більше 80%. Термічні опіки дихальних шляхів. Шок»

Екстрена медична допомога надавалась в повному обсязі : знеболення трьома сильнодіючими препаратами, масивна інфузія в 4 вени під час транспортування 6-и флаконів сольових розчинів, інгаляція кисню, асептична обробка опікових поверхонь. Чоловік був госпіталізований у вкрай важкому стані до Кам’янської ЛШМД.

Ще новини Дніпропетровщини: Жінка лежала на дорозі, а навколо все іскрило: медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×