Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2931
2931

Пробивають дно: російська пропаганда видала новий фейк про Дніпропетровщину (ВІДЕО)

Пробивають дно: російська пропаганда видала новий фейк про Дніпропетровщину

Російська пропаганда видала і поширює новий фейк про Дніпропетровщину, а саме про Зеленодольск на Криворіжжі, повідомляє Nikopolnews.

Виявляється, у місті, яке, до речі, постійно обстрілюється російськими військами, перебувають «бойовики націоналістичних формувань, які силою утримують нещасних мешканців Високопілля і Новопетрівки Херсонської області». Повідомляється, що мешканці вказаних населених пунктів дуже хочуть повернутися на окуповану (щоправда, рашисти називають її звільненою) територію, а люті зеленодольці не дають. Забирають у громадян речі, піддають тортурам…

Відповідне відео оприлюднили у пабліку «Накипіло. Криворізька ТЕС».

Це ж яку потрібно мати викривлену фантазію і який необмежений запас підлості, аби вигадувати такі перли… Можна тільки уявити, що робиться в головах пересічних росіян, яких щоденно «годує» подібною гидотою рашистська пропагандистська система.

Нагадаємо, 1 червня в окупованому Високопіллі росіяни розстріляли подружню пару. Чоловіка і жінку поховали у подвір’ї сусіди.

Також нагадаємо, що десятки тисяч мешканців Херсонщини знайшли порятунок на території Дніпропетровщини. Оскільки зелених коридорів окупанти не давали жодного разу, люди були змушені діяти на власний страх і ризик. Їхали на автомобілях, а також масово – на велосипедах. Деякі йшли пішки, з дитячими візочками. Були і такі, хто тікав на інвалідних візках… Вірогідно, з точки зору російської пропаганди, всіх їх спочатку насильно змусили переселитися на Дніпропетровщину, а тепер насильно утримують тут. Рашисти пробивають дно, хоча це вже нікого не дивує. Погано тільки, що, надивившись подібного, знаходяться бажаючі їхати в Україну і рятувати “нещасних жертв нацизму”.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×