Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1317
1317

Прокуратура оприлюднила фото наслідків ракетного обстрілу околиць Новомосковська

Прокуратура оприлюднила фото наслідків ракетного обстрілу околиць Новомосковська

Дніпропетровська обласна прокуратура оприлюднила фото наслідків обстрілу околиць Новомосковська на Дніпропетровщині, передає Nikopolnews. Від дій ворога постраждали люди і цивільна інфраструктура.

Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 21 квітня 2022 року збройні сили РФ, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили ракетний обстріл цивільного транспортного залізничного вузла Новомосковського району на Дніпропетровщині.

В результаті влучання трьох ракетних ударів п’ятеро людей госпіталізовано до лікарні з різано-осколковими пораненнями. Пошкоджено цивільну інфраструктуру та залізничну колію.

Прокуратура оприлюднила фото наслідків ракетного обстрілу околиць Новомосковська

Також вибуховою хвилею вибито вікна багатоквартирних будинків, неподалік від епіцентру вибуху. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Прокурори продовжують вживати всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил Російської Федерації.

Внаслідок ракетного обстрілу Дніпропетровщини поранено двох людей – прокуратура

Фото наслідків обстрілів на Дніпропетровщині оприлюднила прокуратура

Фото наслідків обстрілу Зеленодольська 19 квітня оприлюднила прокуратура

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×