Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
967
967

«Просто в кареті швидкої»: помер ексзаступник мера Дніпра

«Просто в кареті швидкої»: помер ексзаступник мера Дніпра

Помер ексзаступник мера Дніпра. Його серце зупинилося в кареті швидкої. Відомо, що проти чоловіка було відкрито кримінальну справу. Раніше він вже переніс інфаркт.

На 48-му році життя не стало Михайла Лисенка.

Про його смерть повідомив міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Nikopolnews.

Помер ексзаступник мера Дніпра – що відомо

За словами Філатова, Лисенко помер вчора, 6 жовтня, просто в кареті швидкої допомоги, не приходячи до тями. За словами мера Дніпра, лікарі боролися за його життя, проте “серце не витримало”.

Мені нестерпно писати, тому буду коротким. Усі, хто був знайомий із Мішею, добре знав, що він горів на роботі.  У прямому і переносному сенсі слова, – розповів Філатов

Він повідомив, що Михайло Лисенко 4 роки тому вже переніс один інфаркт, останнім часом переніс складну операцію на хребті.

Мер також звернув увагу, що в Лисенка продовжували проводити обшуки. За його словами, останній такий був цієї суботи.

Крім того Філатов нагадав, що понад півроку тому Лисенко звільнився з посади заступника мера і відмовився від депутатства.

Єдине, про що Мишко мріяв, так це про те, щоб йому дали спокій і він міг займатися своїми собаками і котами. Серед міських зоозахисників він мав незаперечний авторитет. Як бачите, у спокої його не залишили. А його собакам і котам тепер займатися нам. Мишко, пробач мене. За те, що був безжальний до тебе, як і до себе. І за те, що ми не змогли тебе вберегти, – написав Філатов

Він оприлюднив фото Михайла Лисенка з тваринами.

«Просто в кареті швидкої»: помер ексзаступник мера Дніпра

Ще новини Дніпропетровщини: На 99 році життя помер ветеран Другої Світової війни у Покрові

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу