Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1361
1361

Поліція встановила особу, яка знімала і виклала у мережу приліт російської ракети по Кривому Рогу

Поліція встановила особу, яка знімала і виклала у мережу приліт російської ракети по Кривому Рогу

Поліція встановила особу, яка знімала і виклала у мережу приліт російської ракети по Кривому Рогу. Про це повідомив міністр МВС України Ігор Клименко, передає Nikopolnews

Поліцейські встановили особу, яка вчора знімала приліт російської ракети в Кривому Розі, – пише Клименко

Він зазначає, що практично відразу це відео з’явилося в місцевому пабліку, а звідти за лічені хвилини поширилося у російських телеграм-каналах.

Зібрані матеріали передані до Служби безпеки України для прийняття рішення.

Дякую фахівцям Кіберполіції, кримінального аналізу та поліції Дніпропетровщини за результативну роботу, – написав Клименко

Поліція встановила особу, яка знімала і виклала у мережу приліт російської ракети по Кривому Рогу

Нагадаємо, вчора практично одразу після ударів по Кривому Рогу у мережі почали з’являтися фото і відео з місць прильотів. В той момент ще лунала повітряна тривога, а усі служби прямували до уражених об’єктів. Своїми діями “блогери” наражали на ризик рятувальників, поліцейських і медиків, а також мешканців, які вижили після ударів і знаходилися поруч. Адже, побачивши, що не досяг своєї мети, ворог міг ще раз ударити по тим же районам.

Голова облради Микола Лукашук звертався до власників телеграм-каналів, оприлюднивши такий допис:

Звертаюсь до адміністраторів телеграм-каналів!
Війна триває не перший день. Скільки ще вас просити не виставляти фото та відео наслідків ворожих ударів чи не одразу після прильотів? Якою мовою вам пояснювати, що це може зіграти на руку ворогу? Ви коригуєте і ледь не в режимі реального часу показуєте, куди прилетіло.
Перш за все, це стосується деяких криворізьких ресурсів.
Думайте, що ви робите. Утримайтеся від зайвого хайпу і не допомагайте окупантам! Офіційна інформація обовʼязково буде, дочекайтеся її.

Ще новини Дніпропетровщини: Чотири поверхи обвалились на магазин: так виглядає навчальний заклад у Кривому Розі після влучання ракети (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×