Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
809
809

«Справжнього блекауту у нас ще не було» – радниця начальника Дніпро ОВА

«Справжнього блекауту у нас ще не було» - радниця начальника Дніпро ОВА

Радниця начальника Дніпро ОВА Наталія Бабаченко заявила, що повного блекауту в Україні і на Дніпропетровщині зокрема ще не було. Про це вона сказала в інтерв’ю Відкритому, передає Nikopolnews.

За словами Бабаченко, на Дніпропетровщині наразі складна, але контрольована ситуація. У регіоні діють екстрені відключення електрики. Причина – після послаблення режиму термінових вимкнень люди забули про постійну економію. Ліміти, виділені на область, були перевищені.

На вихідних мешканці Дніпропетровщини на радощах від наявності електрики забули про економію та використали більше живлення, ніж було розраховано на область.Тому сьогодні у регіоні дають екстрені відключення, – сказала чиновниця.

Вона закликала запасатися терпінням, адже весь опалювальний сезон буде важко. А от хлібом запасатися не треба.

Весь опалювальний сезон та зима у нас має пройти під гаслом «економія». Варто використовувати лише життєво необхідні об’єми електроенергії або користуватися приладами після 23:00. Це ще не був блекаут. Росія може знову завдати ударів по енергетичній інфраструктурі, яка наразі ослаблена. Ми можемо бути кілька днів без світла та води. Тому треба трохи запастися терпінням, технічною та питною водою, продуктами та свічками. Щодо продовольчої безпекою на Дніпропетровщині – все добре. Тому купувати по 10 хлібин не варто. Того тижня у нас був штучний ажіотаж, а магазинах все є і все буде», – розповіла радниця голови Дніпропетровської ОВА.

Наразі на Дніпропетровщині вже більше 200 пунктів «Незламності». Адреси можна знайти на ресурсах обласних, районних та місцевих влад. Варто зауважити, що у Нікопольському районі задля безпеки в соціальних мережах та ЗМІ адрес пунктів не буде. Їх можна буде дізнатися в адміністративних приміщеннях.

Радниця начальника Дніпро ОВА розповіла, до чого готуватися мешканцям області

«Справжнього блекауту в Україні ще не було» – радниця голови Дніпропетровської ОВА«Справжнього блекауту в Україні ще не було» – радниця голови Дніпропетровської ОВА

Ворог продовжить атаки на Дніпропетровщині – у нас найбільші енерговузли: Геннадій Корбан

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×