Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
803
803

Ракетна атака і підрив трактора на боєприпасі – день 17 жовтня на Дніпропетровщині був неспокійним

Ракетна атака і підрив трактора на боєприпасі – день 17 жовтня на Дніпропетровщині був неспокійним

Як минув день 17 жовтня на Дніпропетровщині, розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Вдень окупанти атакували Кам‘янський район – під удар потрапив об‘єкт енергетичної інфраструктури. На місці сталася пожежа, руйнування – масштабні.

Пообіді в Зеленодольській громаді на ворожому боєприпасі підірвався трактор. Тракторист саме проводив польові роботи. На щастя, чоловік не постраждав, сільськогосподарську машину пошкоджено.

В інших районах області – без надзвичайних ситуацій.

Микола Лукашук також звернувся до громадян з приводу енергетики та інформаційної безпеки

Пам‘ятаймо про енергетичний фронт – максимально економимо електроенергію. Сьогодні провели чергову нараду з головами громад стосовно цього питання. За можливості не користуйтеся енергомісткими приладами в години пікового навантаження: вранці – з 8:00 до 11:00, ввечері – з 17:00 до 23:00. Підприємців також просимо економити і вимикати підсвітку вивісок, банерів, сіті-лайтів тощо.

Наостанок ще раз про інформаційну безпеку. Друзі, з огляду на те, що російські терористи дедалі частіше застосовують дрони-камікадзе проти цивільних громадян, нагадую: не викладайте в соціальні мережі фото збитого чи впавшого дрону, на якому видно його бортові номери.
Джерелом інформації щодо прильоту для окупантів можуть стати фото з мережі, на яких видно локацію і бортовий номер дрону. Це дасть змогу ворогу коригувати подальші удари.
Дрони-камікадзе не наводяться на рухливі цілі і не можуть суттєво вплинути на ситуацію в зоні бойових дій. Тому окупанти скеровують їх на мирні громади з метою терору. Умисно роблять це вранці і вдень, коли люди йдуть на роботу, щоб викликати більшу паніку. Будь ласка, будьте обачними. Ми всі разом робимо велику справу. І разом переможемо.

Обстріл Нікопольського району і ракетна атака Новомосковського – як пройшов день 5 жовтня на Дніпропетровщині

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×