Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8412
8412

Рашисти знову обстріляли з «Градів» населений пункт на Дніпропетровщині

Рашисти знову обстріляли з «Градів» населений пункт на Дніпропетровщині

21 березня рашисти знову обстріляли з «Градів» населений пункт на Дніпропетровщині. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Дніпропетровську обласну прокуратуру та голову Криворізької районної військової адміністрації Євгена Ситніченка.

На цей раз атаки росіян зазнало селище у Криворізькому районі, розташоване на межі з Херсонською областю.

Прокуратура повідомляє, що за даними слідства, 21 березня 2022 року збройні сили РФ здійснили артилерійський обстріл системою залпового вогню «ГРАД» селища Ганнівка Криворізького району Дніпропетровської області. Завдано не менше 5 ударів.

Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок. За попередніми даними, жертв немає. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні.

Дніпропетровською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Прокурори продовжують вживати всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил Російської Федерації.

«Ворожої атакою пошкоджено газопровід та лінія електропередач. Було попадання і біля приватного будинку. На щастя, ніхто не постраждав», – повідомив начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситніченко.

Він додав, що електропостачання в населеному пункті вже відновили, пустили газ.

У газовій компанії, яка займалася відновлювальними роботами, заявляють, що пошкодження газопроводу було дуже серйозне. Ділянка труби була майже повністю знищена обстрілом окупантів із сусіднього регіону.

Для усунення аварії вирушили дві аварійні бригади. Роботи були виконані за день за сприяння місцевої ОТГ. Завдяки спільним зусиллям газопостачання для понад 350 споживачів було відновлено.

Фото наслідків обстрілу «Градами» на Дніпропетровщині оприлюднила прокуратура

Окупанти обстріляли з «Градів» село на Дніпропетровщині

Село на Дніпропетровщині обстріляли «Градами» — без жертв

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×