Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
680
680

Стало відомо, кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині

Стало відомо, кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині

Стало відомо, кого найчастіше шукають роботодавці на Дніпропетровщині. Інформацію оприлюднили у ДніпроОВА, передає Nikopolnews.

Роботодавці регіону найчастіше шукають слюсарів, водіїв, лікарів, інженерів, продавців. А ще – бухгалтерів, електромонтерів, токарів, кухарів, медичних сестер. Допомагає підібрати кандидатів Дніпропетровська обласна служба зайнятості.

Наші рекрутери постійно взаємодіють з роботодавцями. Ретельно шукають і презентують для них найбільш підходящих кандидатів, – зазначила начальник відділу рекрутингу Дніпропетровського обласного центру зайнятості Катерина Каніболоцька

Вона додала: рекрутери допомагають і кандидатам. Зокрема, підкорегувати резюме під конкретну вакансію та підготуватися до співбесіди.

Кожен мешканець, що шукає роботу, може звернутися до служби зайнятості. Маємо велику базу перевірених роботодавців. Допоможемо найкраще проявити свої навички і вміння на співбесіді, – додала Катерина Каніболоцька

Цьогоріч у Дніпропетровській обласній службі зайнятості налічувалося понад 16 тис вакансій від більш ніж 4,2 тис роботодавців. Вдалося укомплектувати понад 10 тис з них.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×