Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1075
1075

124-й день повномасштабної війни: яка ситуація біля кордонів Дніпропетровської області

біля кордонів Дніпропетровської області

Криворізький напрямок, Херсонщина, південь – яка ситуація на фронті біля кордонів Дніпропетровської області станом на вечір 27 червня.

Про це інформує NikopolNews з посиланням на кілька джерел.

Як йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, на Південнобузькому напрямку агресор продовжував обстріли позицій наших військ із мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії вздовж всієї лінії зіткнення. Не виключається ведення ворогом штурмових дій на окремих напрямках з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

В операційній зоні на півдні країни, доповідає ОК “Південт”, противник продовжує ведення бойових дій по зайнятому рубежу оборони. Переважає тактика дистанційного вогневого впливу: артилерійських обстрілів, ракетних ударів. Нових ударних угруповань та задіяння резервів не виявлено.

На Херсонщині рясно лунають вибухи і обстріли. Багато сіл без електроенергії, води та газу. Почастішали випадки викрадень окупантами чоловіків. В обласному центрі в захоплених банківських установах нові тимчасові господарі розгортають російські банківські відділення, де планують видавати зарплатні картки всім, хто вимушений працювати на окупованих підприємствах. Також окупанти намагаються запустити роботу своєї податкової служби, щоб наповнювати рашистський бюджет.

Ситуація на лінії фронту в нашому напрямку в порівнянні з минулим днем не змінна, пише волонтер з Нововоронцовщини Дмитро Бурлай.

“Лише зроблю наголос, що орки, які знаходяться на території нашого району, жаліються місцевим, що вони з Криму і воювати не хочуть.

Значить моральний дух у окупантів низький. Залишилося лише дочекатися моменту коли наші ЗСУ розпочнуть контрнаступ. Слідкуємо за офіційними повідомленнями Оперативного штабу”,повідомляє волонтер.

По всій території України очікується продовження авіаційних та ракетних ударів з території та повітряного простору республіки білорусь. У Генштабі ЗСУ закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×