Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2139
2139

Російська ракета вбила 11-річну дитину на Дніпропетровщині

на Дніпропетровщині

Про загибель дитини унаслідок ракетного удару на Дніпропетровщині повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Він написав, що 11-річна дитина загинула в Синельниківському районі, передає NikopolNews.

“Немає виправдання російським вбивцям. Просто бракує слів”,– написав Кирило Тимошенко.

Раніше Кирило Тимошенко інформував, що ворожа ракета 24 серпня влучила в житловий будинок Синельниківському районі, що неподалік від Дніпра, пише 24 канал.

Заступник керівника Офісу Президента повідомляв, що під завалами опинилися двоє дітей, який вдалося евакуювати.

Обстріли на Дніпропетровщині

Близько 16:24 з’явилася інформація про вибухи у Дніпропетровській області. Президент Володимир Зеленський під час виступу на засіданні Радбезу ООН повідомив про ворожу атаку по залізниці. Глава держави розповів, що внаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

“Коли я готував цю промову, я отримав інформацію, що росія запустила ракети на Дніпропетровську область, на залізничний вузол. Було знайдено кілька тіл та поранених. І це наше щоденне життя”,сказав Володимир Зеленський.

російські військові упродовж 24 серпня тероризують Дніпропетровщину. росіяни обстріляли три райони – Дніпровський, Нікопольський та Криворізький.

Дніпровський район загарбники обстріляли двома ракетами Х-22. З важкої артилерії та “Градів” росіяни 4 рази атакували Нікопольський район. По самому Нікополю росіяни випустили 20 снарядів.

Криворізький район був під прицілом “Ураганів”. російські окупанти обстріляли Карпівську та Широківську громади.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×