Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2159
Без категорії
2159

[:ru]Ситуация с коронавирусом на Днепропетровщине улучшается[:ua]Ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині поліпшується [:]

[:ru]Ситуация с коронавирусом на Днепропетровщине улучшается[:ua]Ситуація з коронавірусом на Дніпропетровщині поліпшується [:]

[:ru]Ситуация с заболеваемостью коронавирусом в Днепропетровской области улучшается, передает Nikopolnews, ссылаясь на Днепропетровский областной совет.

Динамика заболеваемости коронавирусом по Днепропетровской области продолжает снижаться. За последние 2 недели она составляет «-5,46%».

Также уменьшилось и динамика загруженности коек пациентами с подозрением и подтвержденной коронавирусной болезнью. По показателям последних 7 дней она составляет «-6,3%».

«Сейчас мы действительно имеем тенденцию к спаду этой волны коронавируса. Это очень хорошие новости. Впрочем, на дистанционном лечении в больницах, и до сих пор остается много пациентов. Всего активных больных КОВІД на утро 23.04.2021 – 20 958. В стационарах – 3066, с пневмонией – 3007, на ИВЛ – 26. Амбулаторно – 17 892 человека», – рассказал председатель Днепропетровского областного совета Николай Лукашук.

Также в области активно продолжают вакцинацию. С самого начала привито 39 440 человек.

Для работы в области обучено 205 бригад (врач, медицинская сестра), которые работают в стационарных пунктах прививки и 56 мобильных бригад. Всего открыто 205 стационарных пунктов вакцинации.[:ua]Ситуація із захворюваністю на коронавірус у Дніпропетровській області поліпшується, передає  Nikopolnews, посилаючись на Дніпропетровську обласну раду.

Динаміка захворюваності на коронавірус по Дніпропетровщині продовжує знижуватись. За останні 2 тижні вона становить «-5,46%».

Також зменшилась і динаміка завантаженості ліжок пацієнтами з підозрою та підтвердженою коронавірусною хворобою. За показниками останніх 7 днів вона становить «-6,3%».

«Наразі ми дійсно маємо тенденцію до спаду цієї хвилі коронавірусу. Це дуже добрі новини. Втім, на дистанційному лікуваннні та у лікарнях і досі залишається багато пацієнтів. Всього активних  хворих  на КОВІД  на ранок  23.04.2021  – 20 958. У стаціонарах  – 3066, із пневмонією – 3007, на ШВЛ – 26. Амбулаторно   – 17 892 людини», – розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Також в області активно продовжують вакцинацію. З самого початку  щеплено 39 440 осіб.

Для роботи в області навчено 205 бригад (лікар, медична сестра), які працюють у стаціонарних пунктах щеплення та 56 мобільних бригад. Всього відкрито 205 стаціонарних пунктів щеплення.[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×