Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
907
907

Сьогодні у Дніпрі прощаються з Інною Оданець, яку вбила російська ракета

Сьогодні у Дніпрі прощаються з Інною Оданець, яку вбила російська ракета

Сьогодні у Дніпрі прощаються з Інною Оданець, яку вбила російська ракета. Про це повідомляє Наше місто, передає Nikopolnews.

Сьогодні, 27 жовтня, у Дніпрі проведуть в останню путь Інну Оданець, яка загинула внаслідок ракетної атаки окупантів 25 жовтня. Прощання відбудеться об 11:30 біля лікарні ім. Мечникова (суд. мед. морг), о 14:30 у кафе «Сьоме небо» буде поминальний обід. Бажаючі можуть прийти підтримати близьких та рідних та провести дівчину в останню путь, – йдеться у повідомленні.

25-річна Інна Оданець загинула увечері 25 жовтня на АЗС у Дніпрі, куди влучив уламок від російської ракети. Дівчина була вагітна. На АЗС вона приїхала разом з чоловіком, якому пощастило вижити. Інна згоріла у машині, потрапивши в епіцентр вогню.

Про дівчину відомо, що вона здобула освіту у Дніпропетровському факультеті Київського національного університету культури та мистецтв – навчалася за спеціальністю документознавство. Працювала у дитячому розважальному центрі. Разом з чоловіком з нетерпінням чекали народження малюка…

Нагадаємо, 25 жовтня російські війська потрапили до автозаправної станції. Загинуло двоє людей. Другий загиблий – це оператор автомийки. Постраждали чотири особи, троє з них у тяжкому стані перебувають у реанімації.

Росіяни на офіційному рівні заявили, що знищили «нафтосховище, з якого постачалось паливо на Донбас».

Світла пам’ять усім загиблим внаслідок російської агресії! Щирі співчуття рідним і близьким.

«З нетерпінням чекали на появу малюка» — з’явилися подробиці про загиблу у Дніпрі жінку і стан постраждалих

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×