Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
9713
9713

«Стабільно напружена» – Вілкул про ситуацію на Криворізькому напрямку фронту

«Знищили 63-х окупантів, вертольоти і літак» - Вілкул про наступ ЗСУ на Криворізькому напрямку фронту

Стабільно напруженою назвав ситуацію на Криворізькому напрямку фронту начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews. Нагадаємо лінія зіткнення знаходиться на території херсонської області.

Ситуація з нашим напрямом залишається стабільно напруженою, але знаходиться під повним контролем Збройних Сил України та Військової адміністрації, – запевнив Олександр Вілкул.

21 травня протягом дня окупанти продовжували обстріли по всій лінії зіткнення. Були обстріли в районі Нововоронцовської, Високопільської, Кочубеївській і Апостолівської громад. Ворог продовжує масово використовувати, в тому числі, заборонені Женевською конвенцією касетні боєприпаси «Градів», «Торнадо» і «Смерчів».

З початку війни наші піротехніки і сапери вже ліквідували понад 1500 цих варварських боєприпасів. Вони можуть вибухнути, вже перебуваючи на землі, через добу, деякі можуть протягом тижня або місяця, якісь вибухають від зміни температури, які реагують на рух.

21 травня в селі Мала Костромка мирний житель зібрав 7 таких касет, приніс до себе додому, почав їх розбирати, і вони вибухнули. Літній чоловік доставлений до лікарні в дуже важкому стані. Тому якщо ви бачите якісь підозрілі предмети, то будь ласка, не підходьте до них і не беріть їх. Телефонуйте 101 і 102 – поліція і ДСНС знають, що з ними робити. Це дуже небезпечна річ. Уже шість осіб загинули, – сказав Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×