Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
749
749

Стало відомо, скільки людей загинуло на Дніпропетровщині внаслідок російської агресії

Стало відомо, скільки людей загинуло на Дніпропетровщині внаслідок російської агресії

Стало відомо, скільки людей загинуло на Дніпропетровщині внаслідок агресії рф, скільки поранено, скільки зруйновано і пошкоджено будинків і будівель. Цифри назвав під час брифінгу представник ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Качан, передає Nikopolnews.

За час повномасштабної війни війська РФ обстріляли Дніпропетровщину близько 400 разів.

Внаслідок обстрілів в області зруйновані 58 будівель, 10 з яких – приватні житлові будинки. Також пошкоджені 616 споруд та комунікацій. Отримали травми та поранення 103 жителі області, зокрема дві дитини. Ще 36 людей загинули.

Усіх керівників магазинів, торговельних центрів та закладів харчування ГУ ДСНС зобов’язало розробити інструкції з евакуації для співробітників та відвідувачів, а також обладнати системи сповіщення.

Сергій Качан закликав жителів області швидко реагувати на сигнали тривоги, спускатись до укриттів та перебувати там до їх завершення.

“Дедалі більше людей сприймають сигнали повітряної тривоги недостатньо відповідально, що є прямою загрозою їхній безпеки. Спитайте себе, чи вартує це вашого життя та життя ваших близьких? Не давайте ворогу шансів збільшити кількість жертв цієї війни”, – сказав Сергій Качан.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×