Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
140
140

Троє вчителів з Дніпропетровщини серед найкращих в Україні: подробиці (відео)

Троє вчителів з Дніпропетровщини серед найкращих в Україні: подробиці (відео)

Троє вчителів з Дніпропетровщини серед найкращих в Україні – вони увійшли до ТОП-10. Як ми повідомляли раніше, одна з них – уродженка Нікополя, директорка Олексієвського ліцею Катерина Корзун.

Як повідомлялося, Катерина і ще двоє її колег з Дніпропетровщини, стали лауреатами престижної Всеукраїнської премії Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук сьогодні повідомив нові подробиці про фіналістів і показав відео з елементами уроків педагогів, передає Nikopolnews.

Троє вчителів з Дніпропетровщини серед найкращих в Україні: подробиці

Катерина Корзун, вчителька української мови та літератури з Олексіївського ліцею, та Ярослав Федько, фізик із Дніпра, отримали спеціальну відзнаку для STEM-вчителів. Вони використовують у викладанні найсучасніші технології — штучний інтелект, доповнену реальність, гейміфікацію та робототехніку, роблячи навчання захоплюючим і мотивуючим!

Євген Кравченко здобув нагороду в номінації Наталії Мосейчук «Вибір серцем». Він викладає історію у дніпровських освітніх осередках держустанови «Школа Супергероїв», що діють під патронатом першої леді Олени Зеленської. Завдяки його роботі, діти не лише безперервно навчаються, а й отримують емоційну підтримку, зберігаючи жагу до знань навіть під час лікування!

На Дніпропетровщині працюють три «Школи Супергероїв», де чуйні педагоги, як Євген, дарують дітям позитивні емоції та можливість безперервної освіти, сприяючи їх швидкому одужанню.

Щира подяка нашим освітянам за любов до дітей та впровадження новітніх методів навчання! Пишаємося нашими фіналістами! – написав Микола Лукашук

Ще новини Дніпропетровщини: Освіта у Нікополі під час війни: скільки залишилося дітей, вчителів і вихователів, яка зарплата, як триває процес

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу