Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
564
564

У Дніпрі 16-річний студент залицявся до дівчини і впав з висоти третього поверху

У Дніпрі 16-річний студент залицявся до дівчини і впав з висоти третього поверху

У Дніпрі 16-річний студент залицявся до дівчини і впав з висоти третього поверху. Про це розповів медик Віктор Пальчинський, передає Nikopolnews. Хлопця рятувала бригада «швидкої».

Залицяння до дівчат не завжди проходить з квітами та поцілунками. Іноді, щоб привернути увагу дівчини, хлопці вдаються до каскадерських витівок, які можуть закінчуватися плачевно, – написав Віктор Пальчинський

Він розповів, що 26 грудня 16-ти річний студент Дніпровського коледжу будівельно-монтажних технологій та архітектури вирішив сподобатися дівчині і заліз на перила сходів, щоб покататися ними, але не втримався і впав униз із висоти 3 поверху.

Диспетчером напрямку негайно була відправлена спеціалізована педіатрична бригада Центральної підстанції Дніпровської станції ЕМД Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у складі Инги Мацевич, Віталія Коленка та Сергія Субботи.

Медики прибули на виклик через 7 хвилин та виявили постраждалого з політравмою: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом ключиці, закритий перелом стегна та плеча, забій шийного відділу хребта.

Після стабілізації стану травмованого підлітка було іммобілізовано на щиті і госпіталізовано до профільного лікувального закладу.

У дитячому віці травматизм спостерігається частіше через більш активний спосіб життя! Треба завжди памʼятати про правила техніки безпеки, бо вони написані саме після подібних випадків і розроблені, щоб їх уникати! Дякуємо колегам за професіоналізм! Ми завжди на варті вашого здоров’я та життя, – написав Віктор Пальчинський

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині кішка допомогла врятувати чоловіка, який лежав у кущах без свідомості

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×