Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1076
Без категорії
1076

[:ru]В Днепре мужчина застрелился на улице, предупредив об этом полицию[:ua]У Дніпрі чоловік застрелився на вулиці, попередивши про це поліцію[:]

[:ru]В Днепре мужчина застрелился на улице, предупредив об этом полицию[:ua]У Дніпрі чоловік застрелився на вулиці, попередивши про це поліцію[:]

[:ru]В Днепре произошла трагедия. Прямо на улице застрелился мужчина, предупредив о своих намерениях полицию, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на издание Днепр Час.

6 октября в Днепре около 5 часов утра на линию полиции позвонил мужчина и рассказал, что собирается покончить с собой, потому что устал от жизни, а чтобы не забрызгать квартиру кровью будет находится возле высоковольтных опор. Он попросил забрать тело после смерти.

К месту вызова на улицу Гладкова, 43 прибыли патрульные и обнаружили тело мужчины без признаков жизни, а рядом на земле лежали чехол, ружье, разрешение на оружие и мобильный телефон.

На место происшествия вызвали бригаду медиков, которые на теле умершего нашли огнестрельное ранение в области живота. В дальнейшем по адресу приехала супруга и сообщила, что у ее мужа 1952 года рождения были суицидальные мысли.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

В Днепре на улице нашли 4-летнего мальчика в одной пижаме

В Днепре мужчина упал в лужу и умер

В Никополе 94-летний мужчина покончил жизнь самоубийством[:ua]У Дніпрі сталася трагедія. Прямо серед вулиці застрелився чоловік, попередивши про свої наміри поліцію, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на видання Дніпро Час.

6 жовтня у Дніпрі біля 5 годин ранку на лінію поліції зателефонував чоловік та розповів, що збирається покінчити з собою, тому що втомився від життя, а щоб не забризкати квартиру кров’ю, буде знаходиться біля високовольтних опор. Він попросив забрати тіло після смерті.

До місця виклику на вулицю Гладкова, 43 прибули патрульні і виявили тіло чоловіка без ознак життя, а поруч на землі лежали чохол, рушниця, дозвіл на зброю та мобільний телефон.

На місце події викликали бригаду медиків, які на тілі померлого знайшли вогнепальне поранення в області живота. Надалі за адресою приїхала дружина і повідомила, що у її чоловіка 1952 року народження були суїцидальні думки.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Дніпрі на вулиці знайшли 4-річного хлопчика в одній піжамі

У Дніпрі чоловік впав у калюжу і помер

У Нікополі 94-річний чоловік покінчив життя самогубством[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×