Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
384
384

У Дніпрі до 10 зросла кількість жертв ворожих атак: сьогодні у місті День жалоби

У Дніпрі до 9 зросла кількість жертв ворожих атак: сьогодні у місті День жалоби

ОНОВЛЕНО. У Дніпрі зросла кількість жертв ворожих атак. Два крайніх ракетних удари забрали 10 життів мирних мешканців. Сьогодні, 4 липня, у місті оголошено День жалоби.

Дніпро в жалобі за загиблими внаслідок російських ударів. Через вчорашню атаку у місті шестеро жертв, ще одна жінка померла у лікарні. Більше півсотні постраждалих, серед яких дитина, – написав начальник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

У Дніпрі до 9 зросла кількість жертв ворожих атак: сьогодні у місті День жалоби

Переїхала з Донецька, і загинула у Дніпрі…

Також, на жаль, стало відомо про ще одну загиблу внаслідок удару 28 червня по центру Дніпра. Тіло молодої жінки знайшли під завалами багатоповерхівки – вона стала третьою загиблою у той день. Це Ольга Сергеєва. Про неї розповіли у компанії SoftServe Ukraine, де вона працювала.

У Дніпрі до 9 зросла кількість жертв ворожих атак: сьогодні у місті День жалоби

Ольга Сергеєва

Звістка, яку ми боялися отримати — війна забрала життя нашої колеги Олі Сергеєвої. Під час обстрілу Дніпра минулої п’ятниці у дім Олі влучила російська ракета. Чотири дні близькі та рідні чекали на порятунок, та сьогодні зранку рятувальники знайшли тіло Олі під завалами. Немає таких слів, які б могли втамувати біль втрати близьких, друзів, колег та всіх, хто знав Олю, – йдеться у повідомленні

Колеги розповідають, що Оля переїхала до Дніпра з Донецька у 2015 році, у 2018 приєдналась до команди SoftServe. Вона була неймовірно сильною дівчиною, дуже легкою у комунікації й взаємодії, відданою роботі та мала втілити ще багато своїх амбітних планів та цілей.

А пізніше стало відомо про ще одну жертву атаки на Дніпро 28 червня. Про виявлене тіло людини під завалами повідомили у ДСНС.

Вночі під завалами багатоповерхівки, пошкодженої ракетним ударом росіян 28 червня, рятувальники виявили тіло людини. Таким чином, внаслідок цього ракетного удару загинуло 3 особи, постраждало 12 людей, з них 1 дитина, – йдеться у повідомленні ДСНС вранці 4 липня

У Дніпрі до 10 зросла кількість жертв ворожих атак: сьогодні у місті День жалоби

Співчуття родинам та друзям людей, яких цинічно вбила російська окупаційна армія. Швидкого одужання постраждалим. І сил та єдності всім нам. Здається, що витримати стільки болю й жаху неможливо. Але ми витримаємо. Українці – незламні. Ворог ненавидить нас за нашу стійкість та непохитність. За нашу внутрішню силу. Але саме завдяки цій внутрішній силі кожного з нас ми переможемо, – написав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук

Ще новини Дніпропетровщини: Відео моменту удару по Дніпру і дані від поліції: кількість загиблих зросла

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×