Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
83
83

 У Дніпрі оголосили  результати обласного конкурсу віртуальних екскурсій музеями

У Дніпрі оголосили

У Дніпрі оголосили  результати обласного конкурсу віртуальних екскурсій музеями. Повідомили на сайті обласної ради, передає Nikopolnews.

Цей конкурс проходив за ініціативи управління з питань культури та спорту Дніпропетровської обласної ради та Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького.

У Дніпрі оголосили 

Завдяки конкурсу організатори мали на меті підвищити обізнаність громадян регіону, України та світу про історично-культурну спадщину Дніпропетровщини.

«У Дніпропетровській області працює 31 музейний комунальний заклад та 86 музеїв на громадських засадах. Віртуальні екскурсії музеями та історичними місцями територіальних громад дозволять ознайомити з особливостями нашого краю більшу кількість людей», розповіла Наталія Лисенко, голова постійної комісії обласної ради з питань культури та духовності.

До конкурсу долучилися 11 учасників з різних громад області (музеїв, ліцею та бібліотеки). Оцінювання здійснювалося за 10-бальною шкалою за такими критеріями: оригінальність відеоролика, стиль проведення екскурсії, технічність.

У Дніпрі оголосили  результати обласного конкурсу віртуальних екскурсій музеями: фото

У Дніпрі оголосили 

Всі учасники отримали призи від обласної ради і членів журі. Так, перше місце посіла Межівська громада, друге – Петриківська, третє – Томаківська ТГ. А приз глядацьких симпатій отримала віртуальна екскурсія Музею українських старожитностей просто неба від “Марганець Туристичний”.

У Дніпрі оголосили

Закладам вручили дипломи та сертифікати на отримання депутатської субвенції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×