Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7451
7451

ОНОВЛЕНО. У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка, який напав на поліцейських (відео)

застрелив у дніпрі

ОНОВЛЕНО. У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка, який напав на поліцейську. Про це першими повідомили місцеві Телеграм-канали, а згодом з’явилися офіційні коментарі, передає Nikopolnews.

За інформацією очевидців, патрульні зупинили автомобіль Jaguar для перевірки. Подія сталася близько 18:00 на розі Пр. Мазепи та вул. Авіаційній

Під час бесіди із правоохоронцями стався конфлікт. Водій напав на патрульну та почав її бити, після чого почав бити іншого патрульного. В результаті бійки один із поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю.

Від отриманих вогнепальних поранень чоловік загинув на місці.

У машині були діти. Чоловік був п’яний, побив патрульних: один із них уже лежачи вистрілив у нього. Поліцейських доправили до лікарні», – розповідає очевидець

Тривають слідчі дії: місце події огородили, працює слідчо – оперативна група, судмедексперти.

Телеграм-канали публікують фото і відео з місця події.

У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка: відео

На цьому відео момент конфлікту і постріл.

Через декілька хвилин…

У Дніпрі патрульний застрелив чоловіка

Коментар прокуратури

У Дніпрі за фактом перевищення службових повноважень затримано поліцейського, – повідомляє прокуратура.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу (ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України).

За даними слідства, в одному із районів м. Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували неповнолітні діти. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились.

Правоохоронці почали силою витягували потерпілих із авто та використали газовий балончик. Під час бійки поліцейський застосував табельну зброю та здійснив три постріли у спину пасажиру.

Від отриманих вогнепальних поранень потерпілий помер на місці.

застрелив у дніпрі

Наразі причетного до перевищення службових повноважень правоохоронця затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про  повідомлення про підозру. Слідство триває, наразі з’ясовуються всі обставини справи.

Досудове розслідування здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтаві, оперативний супровід – співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Ще новини Дніпропетровщини: ВІДЕО МОМЕНТУ: У Нікополі перекинулася автівка – подружжя поліцейських надало допомогу постраждалому

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×