Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1496
Без категорії
1496

[:ru]В Днепре жарили яичницу на асфальте[:ua]У Дніпрі смажили яєчню на асфальті[:]

[:ru]В Днепре жарили яичницу на асфальте[:ua]У Дніпрі смажили яєчню на асфальті[:]

[:ru]В последние дни в Никополе и на всей территории Днепропетровской области стоит сильная жара. Жители Днепра решили провести эксперимент и попробовать приготовить яичницу… на асфальте. Об этом, ссылаясь на соцсети, пишет dnepr.info, передает Nikopolnews.

Днепряне разбили яйцо на раскаленный асфальт и, судя по всему, эксперимент прошел удачно. Очевидцы поделились результатом в социальных сетях.

«Видимо кто-то решил провести эксперимент. И, судя по всему, удачно. Думаю, не лишними будет напомнить, всегда при себе иметь водичку. На фото тупик Паруса и яичница на асфальте», — написано в сообщении.

В комментариях эксперимент называют «завтраком на асфальте» и переживают за бездомных животных, которым очень непросто в такую жару.

Напомним, на сегодня, понедельник 12 июля, синоптики обещают дождь с грозой и сильный ветер на Днепропетровщине, а со среды станет еще жарче.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

У Дніпрі чоловік виявив у хлібі… мочалку для миття посуду

У Дніпрі 12 нігерійців влаштували жертвоприношення на пляжі (відео)

Не встиг висохти бетон – у Дніпрі поцупили щойно відремонтовані лівнівки[:ua]Останніми днями в Нікополі і на всій території Дніпропетровської області стоїть сильна спека. Мешканці Дніпра вирішили провести експеримент і спробувати приготувати яєчню на асфальті. Про це, посилаючись на соцмережі, пише dnepr.info, передає Nikopolnews.

Дніпряни розбили яйце на розпечений асфальт і, судячи з усього, експеримент пройшов вдало. Очевидці поділилися результатом в соціальних мережах.

«Мабуть, хтось вирішив провести експеримент. І, судячи з усього, вдало. Думаю, не зайвим буде нагадати, завжди при собі мати водичку. На фото глухий кут Парусу і яєчня на асфальті», — написано в повідомленні.

В коментарях експеримент називають «сніданком на асфальті» і переживають за бездомних тварин, яким дуже непросто в таку спеку.

Нагадаємо, на сьогодні, понеділок 12 липня, синоптики обіцяють дощ і сильний вітер на Дніпропетровщині, а з середи стане ще спекотніше.

до Речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Дніпрі чоловік виявивши у хлібі… мочалку для миття посуд

У Дніпрі 12 нігерійців влаштували жертвоприношення на пляжі (відео)

Не встиг висохти бетон – у Дніпрі поцупили щойно відремонтовані лівнівки[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×