Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
322
322

У Дніпрі затримали 17-річного підлітка, який стріляв у сусіда біля будинку – поліція

У Дніпрі затримали 17-річного підлітка, який стріляв у сусіда біля будинку - поліція

У Дніпрі затримали 17-річного підлітка, який стріляв у сусіда та важко його поранив.

Раніше про цей інцидент повідомляли ЗМІ. Тепер з’явилися подробиці від поліції, передає Nikoponews.

Конфлікт між сусідами виник у  дворі біля будинку по вулиці Володимира Івасюка. Потерпілого з пораненням госпіталізували до лікарні.

11 травня близько 16.20 до поліції надійшло повідомлення від містянки про поранення її чоловіка. На місце події одразу виїxала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Дніпровського районного управління поліції.

https://dp.npu.gov.ua/news/za-zamakh-na-vbyvstvo-susida-politseiski-dnipra-zatrymaly-17-richnoho-khloptsia?v=6641d630dffa6

Поліцейські провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що між 39-річним чоловіком та підлітком виникла словесна перепалка, в ході якої юнак взяв до рук пневматичну гвинтівку та вистрелив у бік потерпілого. З вогнепальним пораненням чоловіка було госпіталізовано до лікарні.

Знаряддя злочину – пневматичну гвинтівку, вилучено з місця події.

У Дніпрі затримали 17-річного підлітка

12 травня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115КК України. Триває слідство.

У Дніпрі затримали 17-річного підлітка, який стріляв у сусіда біля будинку - поліція

Місцеве видання Дніпро Оперативний повідомляє, що конфлікт спершу виник між двома сусідами – чоловіками 39 та 44 років. Молодший з них нібито почав погрожувати опонентові сапкою. Син старшого вирішив заступитися за батька та вистрелив з пневматичної гвинтівки, влучивши сусідові просто в голову.

Ще новини Дніпропетровщини: У Нікополі рецидивіст зарізав чоловіка і переховувався на Київщині – його затримали

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×