Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
623
623

У Дніпрі жінка лікувала простуду і ледь не померла від анафілактичного шоку

У Дніпрі жінка лікувала простуду і ледь не померла від анафілактичного шоку

У Дніпрі жінка лікувала простуду і ледь не померла від анафілактичного шоку. Про цей випадок розповів медик «швидкої» Віктор Пальчинський, передає Nikopolnews.

За словами Пальчинського, жінка декілька днів хворіла на гостре респіраторне захворювання, лікувалася звичними для всіх препаратами. Вчергове виміряла температуру тіла – висока, прийняла препарат, що знижує температуру тіла, і тут почалося «найцікавіше».

Через невеликий проміжок часу хвора побачила на своєму тілі великі плями (кропивʼянка), які супроводжувалися нестерпним свербіжем, трішечки згодом відчула утруднене дихання та загальну слабкість. Чоловік постраждалої негайно звернувся по допомогу до служби «103».

Бригада екстреної медичної допомоги Центральної підстанції Дніпровської станції ЕМД КП«ОЦЕМД та МК»ДОР» у складі Вадима Соломенникова та Татьяни Виноградової, прибувши на виклик, виявили пацієнтку у важкому стані з клінічними проявами анафілактичного шоку. Негайно розпочали надання медичної допомоги, після якої стан стабілізувався і жінку доправлено до профільного лікувального закладу.

У Дніпрі жінка лікувала простуду і ледь не померла від анафілактичного шоку

Шановні громадяни, будьте уважні та обережні при прийомі лікарських засобів, завжди вивчайте інструкцію до препарату! Консультуйтеся зі своїм сімейним лікарем, якщо маєте алергічні реакції на ті, чи інші ліки! Дякуємо бригаді за оперативність і професіоналізм. Ми завжди на варті вашого здоровʼя та життя, – написав Віктор Пальчинський

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині медики 77 хвилин реанімували 12-річного хлопчика, який наковтався ліків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×