Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1547
1547

У Дніпрі жінка стрибнула з мосту у річку, чоловік стрибнув за нею – обох дістали з води водолази-рятувальники

У Дніпрі жінка стрибнула з мосту у річку, чоловік стрибнув за нею – обох дістали з води водолази-рятувальники

У Дніпрі жінка стрибнула з мосту у річку, чоловік хотів врятувати її і стрибнув за нею. Врешті обох дістали з води водолази-рятувальники. Про такі події, що відбувалися пізно увечері 29 червня, розповіли у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що 29-го червня о 22:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що з Центрального мосту обласного центру людина стрибнула у річку Дніпро.

За повідомленням направлено водолазів та рятувальників у складі двох чергових відділень.

По прибуттю до місця події співробітники ДСНС встановили, що жінка стрибнула з мосту в річку. Тим часом, чоловік, який заходився на березі та став свідком події, кинувся на її порятунок.

Водолази-рятувальники на відстані 5 метрів від берегу виявили чоловіка та жінку, які намагалися дістатися берега. За допомогою човна їх вилучено з води та доправлено на берег.

Чоловік від госпіталізації відмовився, жінку, віком орієнтовно 45 років, передано працівникам екстреної медичної допомоги. Попередній діагноз –  переохолодження та забиття.

До надання допомоги залучено 8 співробітників особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України в області.

У Телеграм-каналах публікують відео з місця події.

У Дніпрі жінка стрибнула з мосту у річку: відео

Ще новини Дніпропетровщини: Як Каховське водосховище перетворюється на річку і у якому стані буде в різні пори року

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×