Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1736
1736

У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху – що відомо

У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху - що відомо

У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху. Про це повідомили увечері 16 листопада місцеві ЗМІ, передає Nikopolnews. Згодом інформацію про трагедію підтвердили у ДСНС – рятувальники працювали на місці події.

Дніпро Оперативний повідомив, що 29-річна жінка вистрибнула (або випала) з вікна багатоповерхівки з 5-річною дитиною на руках. Це сталося близько 18 вечора на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона.

На фото стілець, який ймовірно жінка поставила, щоб перелізти огорожу балкону.

У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху. Про це повідомили увечері 16 листопада місцеві ЗМІ, передає Nikopolnews. Згодом інформацію про трагедію підтвердили у ДСНС – рятувальники працювали на місці події.  Дніпро Оперативний повідомив, що 29-річна жінка вистрибнула (або випала) з вікна багатоповерхівки з 5-річною дитиною на руках. Це сталося близько 18 вечора на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона.  На фото стілець, який ймовірно жінка поставила, щоб перелізти огорожу балкону.  Внаслідок падіння жінка загинула від отриманих травм. Малечу за допомогою драбини рятувальники спустили з козирка підʼїзду та ушпиталили до лікарні з численними травмами.  Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини трагедії. На місці тривають слідчі дії.  У ДСНС повідомляють, що 16 листопада о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на козирок під’їзду житлового будинку, розташованого на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона Центрального району міста Дніпро, випав чоловік та дитина.  По прибуттю до місця виклику надзвичайники встановили, що на козирку під’їзду знаходиться травмований хлопчик та, як з’ясувалося, жінка без ознак життя.  За допомогою драбини рятувальники спустили дитину, орієнтовно 5-ти років, передали працівникам екстреної медичної допомоги, її госпіталізували до лікарні.  Тіло загиблої жінки спустили та передали представникам Національної поліції.  До робіт залучено 4 співробітників ДСНС та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Внаслідок падіння жінка загинула від отриманих травм. Малечу за допомогою драбини рятувальники спустили з козирка підʼїзду та ушпиталили до лікарні з численними травмами.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини та причини трагедії. На місці тривають слідчі дії.

У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху: що кажуть у ДСНС

У ДСНС повідомляють, що 16 листопада о 18:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на козирок під’їзду житлового будинку, розташованого на вулиці Менахем-Мендл Шнеєрсона Центрального району міста Дніпро, випав чоловік та дитина.

По прибуттю до місця виклику надзвичайники встановили, що на козирку під’їзду знаходиться травмований хлопчик та, як з’ясувалося, жінка без ознак життя.

За допомогою драбини рятувальники спустили дитину, орієнтовно 5-ти років, передали працівникам екстреної медичної допомоги, її госпіталізували до лікарні.

Тіло загиблої жінки спустили та передали представникам Національної поліції.

До робіт залучено 4 співробітників ДСНС та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Головне фото – ілюстративне, з відкритих джерел.

Ще новини Дніпропетровщини: У Жовтих Водах семикласниця вистрибнула з вікна 5-поверху, залишивши батькам записку – ЗМІ

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×