Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
753
753

«Казали, що Крим – це Україна»: у Ялті вбили подружжя з Дніпропетровщини (відео)

«Казали, що Крим – це Україна»: у Ялті вбили подружжя з Дніпропетровщини (відео)

У Ялті вбили подружжя з Дніпропетровщини, зловмисника вже затримали. Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема, видання База, передає Nikopolnews.

Вбивство сталося близько 10 години ранку 29 вересня. Камери відеоспостереження зафіксували момент нападу на подружжя. Убивця забив людей битою до смерті, прийшовши до них додому.

У тимчасово окупованій Ялті у Криму 60-річний чоловік на ім’я Шавкат убив подружню пару з Дніпропетровщини за їхню проукраїнську позицію. Жертвами нападника стали 66-річний Володимир і 58-річна Вікторія, які переїхали до Криму з Дніпропетровської області (коли саме відбувся переїзд – не уточнюється).

Тіла правоохоронці знайшли після того, як до них звернувся знайомий родини. Він не міг додзвонитися до чоловіка та дружини. У квартирі був безлад: речі розкидані, документи порвані.

Після вбивства Шавкат виїхав із Ялти до села Веселе під Судаком і вирішив там перечекати деякий час. Проте за кілька днів поліцейські його таки знайшли і затримали. Проти нього відкрили кримінальне провадження за статтею «Вбивство».

Мотивом убивства зловмисник назвав політичні погляди потерпілих. За його словами, вбиті ним чоловік та жінка наполягали, що Крим належить Україні. Крім того, вони також погано відгукувалися про росію та її керівництво.

«Казали, що Крим – це Україна»: у Ялті вбили подружжя з Дніпропетровщини (відео)

Також повідомляється, що у вбивці вже були раніше проблеми із законом.

Затриманий свою провину визнав.

У Ялті вбили подружжя з Дніпропетровщини: відео

Ще новини Дніпропетровщини: «Не вірю, що це він»: 17-річна донька підозрюваного у вбивстві школярки у П’ятихатках розповіла про батька

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×