Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
792
792

У Кривому Розі мешканців переселяють із небезпечних районів

У Кривому Рогу мешканців переселяють із небезпечних районів

У Кривому Розі мешканців переселяють з деяких районів. Йдеться про людей, які проживають поблизу військових об’єктів. Їх переселяють до інших мікрорайонів заради безпеки, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Криворізької міськради.

“Сьогодні, за командою ЗСУ, мешканців частини мікрорайонів Центральноміського -району та «Військового містечка 33» переміщують до інших районів міста, перш за все, до Покровського та Тернівського. Жителі Всебратського, Макулану, Веселої дачі, Миколаївського шосе, «Цегляного заводу» та «ВМ 33» обов’язково мають переїхати в інші місця, через те, що ці мікрорайони знаходяться близько до військових об’єктів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що багато людей переїжджають до своїх родичів та друзів. Для тих, хто не має змоги розміститися у близьких людей, місто організувало місця в гуртожитках, дитячих садочках та школах.

Військова адміністрація Кривого Рогу довозить людей безкоштовними дизель-генераторними тролейбусами та мікроавтобусами, тому що комунальні автобуси залучені в інших завданнях з укріплення міста до оборони.

Відповідальний за переміщення мешканців «Військового містечка 33» Микола Павлюк зазначив, що люди організовані, паніки немає. 10 мікроавтобусів будуть курсувати весь день з 8 до 18 години.

Військова адміністрація міста Кривий Ріг просить мешканців, які планують переїхати до учбових закладів, брати с собою документи, мобільні телефони с зарядними пристроями, ковдри, подушки та, у кого є, спальні мішки та матраци для розміщення. Харчування буде забезпечено.

До гуртожитків у першу чергу заселятимуть родини з маленькими дітьми та осіб з інвалідністю.

 

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×