Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1676
1676

У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори

У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори

У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори. Про це повідомив голова військово-цивільної адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews, посилаючись на social.com.ua і Телеграм-канал Вілкула. Йдеться про родини, у складі яких є пенсіонери.

Хто може отримати набір?

Продуктові набори надаватимуть сім’ям, у складі яких є пенсіонери з пенсією від 2600 до 6500 грн включно.

Де та коли можна отримати допомогу?

Видаватимуть продукти в 27 стаціонарних пунктах у різних районах міста з понеділка по суботу з 8.00 до 17.00. Термін видачі не обмежений часом. Якщо людина через стан здоров’я не зможе забрати набір самостійно, його доставлять до неї додому чи до лікарні.

У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори У Кривому Розі 50 тисяч сімей отримають безкоштовні продуктові набори

Як отримати набір?

З питань отримання продуктового набору можна звернутися безпосередньо до пунктів видачі продуктових наборів або до контакт-центру Кривого Рогу за номерами: 1520 або 056-499-15-20.

Для одержання набору при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, якій передбачена видача допомоги. Продуктовий набір також може отримати довірена особа за наявності оригіналів документів, що посвідчують довірену особу та отримувача.

З 1 вересня ми розпочали четверту хвилю допомоги криворізьким сім’ям – видачі безкоштовних продуктових наборів від міста. Вона передбачає допомогу тим криворізьким сім’ям, у яких є пенсіонери, розмір пенсії яких становить від понад 2600 гривень до 6500 гривень включно. Всі пункти, де видаються безкоштовні продукти від міста, працюють чітко за графіком, добре відпрацювали виїзні пункти у віддалених селищах міста. У ході четвертої хвилі вже понад 21 тисяча криворізьких сімей отримали набори. А загалом допомогу отримали вже понад 127 тисяч сімей, – розповів Вілкул.

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×