Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3724
3724

Оновлено. У лікарні Кривого Рогу виявили окупанта, який удавав амнезію

В больнице Кривого Рога обнаружили оккупанта, который изображал амнезию

ОНОВЛЕНО. Канал Дніпро обласний, який надав інформацію про ніби-то російського військового, через декілька годин після публікації написав, що СБУ спростувала інформацію щодо російського полоненого у лікарні Кривого Рогу.


Повідомлялося, що у лікарні Кривого Рогу виявили російського окупанта. Він зображав амнезію, аби уникнути відповідальності за злочини, скоєні на українській землі. Про це повідомляв Телеграм-канал Дніпро обласний.

Фото чоловіка з перев’язаною головою декілька днів «гуляло» у соцмережах. Небайдужі розшукували його родичів, вважаючи, що це наш солдат. А він виявився загарбником, який просто хотів сховатися і лише удавав амнезію, – писав Дніпро-обласний.

У лікарні Кривого Рогу виявили окупанта, який удавав амнезію

Зазначалося, що особу росіянина було ідентифіковано завдяки небайдужим криворіжцям, які знайшли профілі ворога в соцмережах росії.

Оновлено. У лікарні Кривого Рогу виявили окупанта, який удавав амнезію

Рашист, ніби-то отримавши поранення, був покинутий своїми підрозділами, котрі, як відомо, на бортах техніки пишуть «своих не бросаем».

Чоловік вирішив перевдягнутись у цивільний одяг і вдавати амнезію, щоб його не було викрито. Згодом він планував втекти з лікарні та з України.

Усі підступи до Кривого Рогу заміновано

ЗСУ відкинули окупантів на 40-60 км від Кривого Рогу і звільнили декілька населених пунктів

ЗСУ відігнали окупанта ще далі від Дніпропетровщини: як пройшла ніч в області

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×