Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1734
1734

«У росіян істерика, наполегливо рекомендую не ігнорувати сирени» – голова Дніпропетровської облради

«У росіян істерика, наполегливо рекомендую не ігнорувати сирени» - голова Дніпропетровської облради

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук звернувся до мешканців області 3 жовтня з важливою рекомендацією, передає Nikopolnews.

Почався новий тиждень. Тому давайте ще раз про безпеку під час війни. Останні кілька днів у ворога істерика. В їхніх пабліках стоїть стогін щодо звільнення Збройними силами України Лиману, дій ЗСУ на Херсонщині, невдоволення військовим керівництвом рф тощо. Вони виправдовують невдачі на фронті дурістю своїх генералів. Ви ж читали один з останніх дописів кадирова, в якому він провину за Лиман поклав на генерала-полковника лапіна?.. Там суцільна істерія. Вони намагаються хоч якось пояснити все це своїй публіці, але не дуже вдається, – написав Лукашук.

Тому, за його словами, окупанти починають обстрілювати нас сильніше. Минулого тижня росіяни кілька разів випускали по Дніпру «Іскандери» і Х-22. Нині понеділок почався з чергового ракетного удару по Дніпровському району. Про регулярні обстріли Нікопольського і Криворізького районів годі й говорити.

Тож я вкотре прошу й нагадую: ходити в укриття, в паркінг чи дотримуватися правила двох стін під час повітряної тривоги – важливо. Особливо зараз, коли ЗСУ звільняють українську землю. Ворог витрачає мільйони доларів на терор мирних українців. Ці нелюди не зупиняться ні перед чим, – написав голова облради.

Так, Україна переможе. Але це не станеться завтра, як би нам того не хотілося. Війна триває, щодня, щохвилини. Наші військові роблять все можливе і навіть більше, щоб захистити кожного українця. Але ми всі теж маємо бути обачними. Реагуємо на сирени, кожна з них – сповіщення про потенційну загрозу. Пам‘ятайте про це і будьте обережними, – додав Лукашук.

4 вбитих, 26 поранених на Дніпропетровщині – Лукашук закликав реагувати на сирени, особливо у найближчі дні

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×